Συμβουλευτικό Κέντρο Αθήνας
Βαλτετσίου 37, 106 81
Αθήνα
ΤΗΛ. 2103300751(απευθείας γραμμή για χρήστες ουσιών)
Συμβουλευτικό Κέντρο Ραφήνας
25ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος
109 09 Διασταύρωση Ραφήνας
ΤΗΛ: 22940 79900
Αρχική σελίδα / ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / Συμβουλευτικό Κέντρο Παιανίας

Σε συνέχεια της συνεργασίας με το Δήμο Παιανίας και μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Αν. Αττική ξεκίνησε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών τόσο της Παιανίας όσο και των γύρω περιοχών καθώς πολλές φορές η μετακίνηση στο κέντρο της Αθήνας για την αναζήτηση βοήθειας είναι δαπανηρή και χρονοβόρα με αποτέλεσμα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Τέτοιες ανάγκες αποτελούν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με το θέμα της ουσιοεξάρτησης, η ενημέρωση ομάδων επαγγελματιών (γιατροί, δάσκαλοι κτλ), η ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη της χρήσης ουσιών συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, η υποστήριξη και συμβουλευτική της οικογένειας χρηστών όπως και η υποστήριξη και παραπομπή των εξαρτημένων ατόμων στο κατάλληλο θεραπευτικό πλαίσιο.


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Παιανίας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τις 09:00 έως και τις 17:00 και στεγάζεται στην οδό Βας. Σοφίας 11, Παιανία στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  210 6644880.